Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Shenzhen Huiyu Hengtong Development Co., Ltd. iki  diadegaké ing 2014, perusahaan Kita punika Produsèn profesional lan exporter mesin zipper, mesin Velcro, uga bisa sumber partners zipper, Velcro, etc., sandhangan accessories.We duwe teknisi lan engineers luwih saka 20 taun bisa pengalaman, akèh set peralatan Processing majeng lan khusus.

NEWS

Metal zipper machine use note 1. Cotton ...

zipper Machine

The zipper chain of the zipper has a size...