Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Shenzhen Huiyu Hengtong Development Co., Ltd. iki  diadegaké ing 2014, perusahaan Kita punika Produsèn profesional lan exporter mesin zipper, mesin Velcro, uga bisa sumber partners zipper, Velcro, etc., sandhangan accessories.We duwe teknisi lan engineers luwih saka 20 taun bisa pengalaman, akèh set peralatan Processing majeng lan khusus.

NEWS

1.The zipper color will be faded when it ...
The principle of zipper machinery, operating procedures?
The working principle of the zipper machi...