Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Shenzhen Huiyu Hengtong Development Co., Ltd. iki  diadegaké ing 2014, perusahaan Kita punika Produsèn profesional lan exporter mesin zipper, mesin Velcro, uga bisa sumber partners zipper, Velcro, etc., sandhangan accessories.We duwe teknisi lan engineers luwih saka 20 taun bisa pengalaman, akèh set peralatan Processing majeng lan khusus.

NEWS

A Cara Simple saka Repairing Zippers
Karusakan zippers masalah umum i ...
Struktur lan Asas saka Zipper kanggo Zipper Equipment
Zippers sing umum banget ing li saben dina kita ...