Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Shenzhen Huiyu Hengtong Development Co., Ltd. ieu  diadegkeun dina 2014, parusahaan kami téh produsén profésional sarta éksportir mesin seleting, mesin velcro, ogé bisa nyadiakeun mitra seleting, velcro, jsb, pakean accessories.We gaduh technicians sarta insinyur leuwih ti 20 taun damel pangalaman, loba susunan pakakas ngolah canggih tur husus.

wartos

A Method Basajan of repairing Zippers
Ruksakna zippers masalah umum abdi ...
Struktur jeung Prinsipna of seleting pikeun seleting Equipment
Zippers pisan umum di li kami poean ...